Essi Unkuri pulahti biksuissa hyytävään veteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2017 Miss Suomi -kilpailun finalisti Essi Unkuri valittiin jo 19-vuotiaana missifinalistina yleisön suosikkitytöksi. Sittemmin esimerkiksi Biisonimafian MC Helper 3 -elokuvassa nähty Unkuri on aktiivinen julkaisija sosiaalisessa mediassa, ja hänen seuraajansa saavatkin usein upeita kuvia ihasteltavakseen. Viimeisen vuoden ajan tilanne on ollut hieman toinen.

Nyt Essi on osoittanut todellista sinnikkyyttä, sillä hän on pulahtanut hyytävän kylmään veteen avantouinnille. Keltaisissa biksuissa videolla veteen pulahtava kaunotar ei jätä epäselväksi, etteikö vesi olisi todella kylmää. Avantouinti on viime aikoina kasvattanut suosiotaan, mutta ihan jokainen ei silti tekisi samaa perässä.

Hieman ennen vuosi sitten alkanutta koronakriisiä ja siitä seurannutta eristystä Unkuri ehti suunnata lomalle Singaporeen. Kyseessä oli hänen ensimmäinen reissunsa noille kulmille, joten tunnelma oli odotetusti korkealla. Essi juhlistikin jo heti ensimmäistä lomapäiväänsä bikinikuvalla. Samalla hän kertoi, että Aasia oli ylittänyt hänen odotuksensa. Sittemmin Aasian lomat ovat jääneet hieman vähemmälle.