Sofia Richie muisteli lomaansa biksukuvilla: ”Viekää meidät takaisin”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lionel Richien tyttärenä julkisuuteen noussut Sofia Richie on tehnyt jo vuosien ajan menestyksekästä mallin uraa. Nainen on ollut paljon uutisotsikoissa myös seurusteltuaan taannoin 37-vuotiaan realitytähden Scott Disickin kanssa.

Scott Disickistä erottuaan Sofia Richie on keskittynyt suurimmaksi osaksi omaan hyvinvointiinsa, treenaamiseen ja lomaillut ystäviensä kanssa. Tähti vietti kesällä 22-vuotissyntymäpäiviään Meksikossa, jota Richie muisteli nyt omalla Instagram-kanavallaan näyttävän bikinikuvan kera.

Sofia Richie julkaisi sosiaalisessa mediassa näyttävän kuvan, jossa hän poseeraa ystävänsä Taylorin kanssa bikineissä Meksikon paahtavan auringon alla. ”Viekää meidät takaisin”, nainen pyytää kuvatekstissään. Tähti saa kuitenkin olla onnekas siitä, että hän on päässyt edellisen vuoden aikana rantalomalle, joka niin monelta muulta koronaviruksen vuoksi siirtyi hamaan tulevaisuuteen.