Amy Schumer ikävöi perhettä ja ystäviään – muisteli elämäänsä ennen koronaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koomikko ja näyttelijä Amy Schumer on koko vuoden ajan noudattanut hyvin tarkasti korona-ajan ohjeistuksia ja rajoituksia. Hän on harjoittanut perheensä kanssa sosiaalista eristäytymistä ja vähentänyt ihmiskontaktinsa minimiin. Vuosi on ollut naiselle rankka ja saanut hänet ikävöimään niin sukulaisiaan kuin ystäviäänkin.

Amy Schumer sai hänen miehensä Chris Fischerin kanssa 2019 vuoden toukokuussa pojan, jolle he antoivat nimeksi Gene David Fischeriksi. Koronapandemian puhjettua he ovat viettäneet suurimman osan ajastaan kotonaan toistensa seurasta nauttien. Nyt Schumer julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvasarjan, jossa nähdään tilanteita, joita nainen ikävöi nyt eniten.

Kuvissa nähdään 39-vuotias Schumer isänsä ja ystäviensä kanssa aikaa viettämässä. ”Minusta tuntuu siltä, että pian me saamme tehdä sellaisia asioita, joiden tekemistä osaamme todella arvostaa”, Amy Schumer kommentoi omaa kuvasarjaansa.