Chachi Gonzales sai tietää vauvansa sukupuolen Duudsonit-tyyliin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailmaa valloittaneista Duudsoneista tunnetuksi tullut Jukka Hildén ja hänen vaimonsa Chachi Gonzales ilmoittivat hetki sitten odottavansa toista lastaan. Avioparilla on myös tytär Sophia Rose, jonka yksivuotissyntymäpäiviä perhe juhli marraskuun lopulla.

Chachi Gonzales julkaisi taannoin suositulla YouTube-kanavallaan videon, jossa hän arvuutteli erilaisia vanhan kansan uskomuksia testaamalla tulevan pienokaisen sukupuolta. Nyt tuleva toisen lapsen äiti on julkaissut uuden videon, jossa lapsen sukupuoli saadaan viimein selville.

Duudsonit-stunttiryhmän jäsen Jarno saapuu pariskunnan luo kylään mukanaan pieni tykki, jonka sisälle hän laittaa värikästä jauhetta. Kun tykki viimein ammutaan ulkona, käy ilmi, että perheeseen on syntymässä toinen tyttö. Jukka ja Chachi ovat todella onnellisia yllättävästä uutisesta, koska he olivat epäilleet edellisellä videolla, että vauva saattaisi olla poika.