Jennifer Lopez hassutteli kylvyssä – tätä ei esiintymislavoilla nähdä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Latinopopin kuningatar Jennifer Lopez on lanseerasi vuoden alussa oman ihonhoitoon keskittyvän tuotesarjan, joka kantaa nimeä JLO BEAUTY. Kosmetiikkasarjaan liittyen Lopez on julkaissut paljon näyttäviä mainoskuvia ja videoita, joissa tähti nähdään alastomana kadehdittavan hyvässä kunnossa.

Nyt Jennifer Lopez nähdään hauskassa kuvassa, joka naisesta on napattu hänen ollessa vaahtokylvyssä. Nainen poseeraa kameralle leveä hymy kasvoillaan, mutta huomio kiinnittyy kuitenkin auttamatta naisen hauskaan vesikampaukseen, jossa hiukset on aseteltu osoittamaan taivasta kohti.

Näyttelijänä, laulajana ja bisnesnaisena tunnettu 51-vuotias Jennifer Lopez on kauneustuotteisiinsa liittyen julkaissut itsestään viime aikoina paljon luonnollisia kuvia, joissa hänet nähdään ilman meikkiä. Sen vuoksi kaunottaren julkaisema kylpykuva ei yllättänytkään seuraajia enää sen vuoksi, että tähdellä olisi ollut yllättävän vähän meikkiä kasvoillaan.