Rita Wilson muistelee koronaan sairastumista – kaikki alkoi vuosi sitten

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Tom Hanks ja hänen vaimonsa Rita Wilson kertoivat ensimmäisten Hollywood-julkkisten joukossa sairastuneensa koronavirukseen. Sairastumisesta on kulunut nyt noin vuosi aikaa, mikä on saanut Rita Wilsonin muistelemaan päivää, josta kaikki sai alkunsa.

Vuosi sitten Rita Wilson oli laulamassa Sydneyn oopperatalolla. Seuraavana päivänä hän oli kokenut olonsa väsyneeksi ja hänen kehoaan särki. Kaksi päivää myöhemmin hän jo olikin sairaalassa saamassa hoitoa sen jälkeen kun hänelle oli tehty positiivinen koronavirustesti.

Rita Wilson ja Tom Hanks olivat onnekkaita, sillä heidän kohdallaan oireet olivat lievät. Nainen kertoi Instagram-julkaisussaan olleensa kuluneen vuoden aikana hyvin kiitollinen omasta terveydestään. Hän ottaa myös osaa suureen suruun ja menetyksiin, joita muut ihmiset ovat joutuneet kokemaan.