Täydellinen nainen sivalsi Meghan Marklea: ”Hän itkee turhasta”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Yorkin Täydelliset naiset -televisiosarjasta tunnettu perheenäiti ja bisnesnainen Bethenny Frankel tunnetaan hyvin sanavalmiina ja suorapuheisena naisena. Kirjailija ja Skinny Girl -brändin ja yrityksen luonut Bethenny Frankel on nyt kritisoinut Meghan Marklea ja hänen saamaansa mediahuomiota.

Bethenny Frankel julkaisi Meghan Marklen ja Harryn syväluotaavan Oprah-haastattelun jälkeen Twitter-kanavallaan julkaisun, jossa hän arvosteli Marklea kovakätisesti. 50-vuotiaan Frankelin mielestä nainen itkee turhasta ja liioittelee kokemiaan vastoinkäymisiä samalla kun hän elää hyvin ylellistä elämää.

– Hän on ensin peliohjelman juontaja ja melko tuntematon näyttelijä, minkä jälkeen hän kärsii palatsissa tiara päässään kaksi vuotta miljoonia maksaneiden häiden jälkeen. Hänestä tulee tuttu nimi joka taloudessa, Oprah on hänen puhelimensa pikavalikossa ja hän tienaa miljoonia haastatteluilla ja yhteistöillä, Bethenny Frankel kirjoitti.

Bethenny Frankel sai nopeasti palautetta seuraajilta, jotka pitivät häntä kylmänä ihmisenä. Myöhemmin Frankel kertoi katsoneensa haastattelun ja pitäneensä sitä koskettavana. Aiempaa kommenttiaan nainen puolusteli sillä, että hän piti Oprahilta omituisena valintana sitä, että hän otti pariskunnan haastatteluun nyt pandemian aikana.