YouTube-tähti Mmiisas suunnittee häitään – yllättyi juhlien kustannuksista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTubessa hyvin suosittu bloggaaja Mmiisas, eli Miisa Rotola-Pukkila, on alkanut suunnittelemaan omia häitään. Nainen on menossa naimisiin kihlattunsa Tomas Grekovin kanssa syksyllä 2022 ja ajatteli aluksi aloittaa häiden järjestelyjen tekemisen vasta kesällä. Ystävän häiden suunnittelemisesta tähti sai kuitenkin kimmokkeen paneutua myös omiin hääjärjestelyihinsä jo nyt.

Mmiisas on jo varannut paikan heidän tulevia häitään varten. Hän on myös hankkinut häihin jo valokuvaajan ja varannut pukusuunnittelijan. Hankintojen hahmottuessa vähitellen tuleva morsian on saanut yllättyä siitä miten paljon häihin saa uppoamaan rahaa. Suurimman säästön he tekevät siinä, että he ovat päättäneet pitää alkoholittomat häät, koska he itsekään eivät käytä päihteitä.

Mmiisas ei aio järjestää kalliita monen kymmenen tuhannen luksushäitä vaan hänen toiveenaan on saada kivat hänen ja Tomaksen näköiset juhlat. Morsiamelle tärkeimpien asioiden joukkoon juhlapäivässä kuuluu oma puku, jonka suhteen nainen ei kuitenkaan ole valmis tekemään kompromisseja.