Euphoria-tähti Sydney Sweeney ilman meikkiä – paljasti kauneussalansa videolla

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen Sydney Sweeney on nouseva näyttelijätähti, joka on nopeasti päässyt suosituimpiin nuorten draamasarjoihin mukaan. 23-vuotias Sweeney on näytellyt muun muassa Euphoria, Sharp Objects, Everything Sucks! ja Handmaid’s Tale -sarjoissa.

Nyt nuori näyttelijä päästään näkemään omana itsenään Vogue-lehden julkaisemassa videosarjassa, jossa julkkiskaunottaret esittelevät omia kauneuteen liittyviä rutiinejaan. Lehden julkaisemalla YouTube-videolla Sydney Sweeney esittelee miten hän pitää ihostaan huolta.

Sydney Sweeney näyttää videolla millaisten tuotteiden avulla hän puhdistaa ja kosteuttaa ihoaan. Sen jälkeen hän loihtii kasvoilleen helpon, mutta juhlavan meikin, joka näyttää raikkaalta ja sopivalta mihin tahansa tilaisuuteen.