Khloe Kardashian pyllisti kameralle – sitten jokin aivan muu varasti huomion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja Good American -vaatemerkin luoja Khloe Kardashian on palannut yhteen poikaystävänsä Tristan Thompsonin kanssa. Nyt pariskunnan huhutaan jopa menneen kihloihin kun Kardashian poseerasi tuoreessa kuvassaan suuri timanttisormus vasemman käden nimettömässä.

Khloe Kardashian julkaisi hänen Instagram-kanavallaan näyttävän kuvan, jossa hän esittelee pyöreää takapuoltaan ja uusia kenkiään kameralle. Monien huomio kiinnittyi kuitenkin naisen käteen, jonka nimettömässä näyttää kimaltelevan sormus, jota koristaa valtavan kokoinen timantti.

Moni kommentoi kuvan alle nimenomaan suurta sormusta, mutta Khloe Kardashian ei ottanut asiaan mitään kantaa. ”Vau! Nurmikko on kyllä leikattu täydellisesti”, Tristan Thompson kommentoi kierrellen kysymystä kihlauksesta.