Sofia Vergara jakoi kuuman biksukuvan nuoruusvuosiltaan – pysäyttävä näky

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moni tuntee näyttelijä Sofia Vergaran parhaiten Moderni perhe -sarjasta, mutta hän on luonut uraa elokuvien ja television parissa jo 1990-luvulta saakka. Kolumbialaisen tähden ura alkoi mallina ja näyttelijänä espanjan kielisissä telenovela-sarjoissa.

Nyt olemukseltaan ikinuori Sofia Vergara on muistellut sosiaalisessa mediassa menneitä. 48-vuotias tähti jakoi Instagramissa kaksi kuvaa, jotka on otettu Los Angelesissa 2000-luvun alussa. Tähden mallinuran aikoihin otetuissa otoksissa Vergara nähdään poseeraamassa kameralle ruskeissa bikineissä ja värikkäässä paidassa sekä koruissa.

Sofia Vergara on ollut vuodesta 2015 saakka naimisissa muun muassa True Blood -sarjasta tunnetun Joe Manganiellon kanssa. Tähti on nähty viime aikoina muun muassa Yhdysvaltojen Talent-sarjan tuomarina sekä elokuvissa, kuten Stano ja The Con is On.