Bella Hadid tunnusti asullaan olevansa skeittari – nosti sitten paitansa ylös

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Isosiskonsa Gigi Hadidin jalanjälkiä muodin pariin seurannut kaunotar Bella Hadid on onnistunut viime vuosien aikana saamaan kunnolla jalansijaa mallina. Nainen on toiminut jo lähes kaikkien suurimpien muotitalojen näytöslavoilla ja esiintynyt säännöllisesti myös Vogue-lehden kannessa.

Naisen tyyli vapaa-ajalla on melko rento ja konstailematon. Usein Bella Hadid nähdäänkin kuvissaan ilman meikkiä ja löysähköt vaatteet yllään. Tuoreissa kuvissaan 24-vuotias Bella Hadid tunnustaa olevansa skeittaajatyttö, josta naisen asuvalintakin näyttää viestivän.

Bella Hadidilla on yllään löysät housut, musta rento takki, lippalakki ja tennarit. Kuuden otoksen kuvasarjassa nainen esitteli kuitenkin myös paljasta pintaa nostamalla paitansa ylös niin, että koko vatsa näkyi aina rintojen alaosaan saakka.

https://www.instagram.com/p/CMNoTJNAkM2/