Eddie Murphy paljasti miksi lopetti näyttelemisen – huonoimman näyttelijän Razzie-pysti oli liikaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywoodissa palkitaan vuosittain elokuvamaailman huonoimmat suoritukset Razzie Awards-gaalassa. Monesti ehdokkuudet ovat pilke silmäkulmassa annettu, mutta usein niissä piilee kuitenkin totuuden siemen. Tästä syystä Razzie-pystin tai -ehdokkuuden saaminen voikin kirpaista ammattilaisia kovan luokan tekijöitä.

Nyt näyttelijänä ja koomikkona tunnettu Eddie Murphy on avautunut siitä miten hänen uransa näyttelijänä oli loppua kokonaan. 59-vuotias tähti kertoi People-sivuston mukaan huomanneensa kolmen Razzie Awards -palkinnon jälkeen, että hän tekee pelkästään huonoja elokuvia. Huonoimman näyttelijäsuorituksen palkinnon voitettuaan mies päätti, että nyt on aika pitää taukoa näyttelemisestä.

Mies ajatteli aluksi pitävänsä vain vuoden mittaisen tauon. Ennen kuin hän huomasikaan, kuusi vuotta oli jo kulunut. Mies teki vuonna 2015 paluun komedialavoille ja näyttelemisen pariin. Tällä kerralla työt sujuivat paremmin ja mies sai myös Golden Globe -ehdokkuuden parhaana näyttelijänä.