Khloe Kardashian lapsihaaveet siirtyvät – hedelmöityshoidot keskeytyivät koronan vuoksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Khloe Kardashian ja hänen entinen poikaystävänsä Tristan Thompson ovat päätyneet viettämään yhdessä karanteeniaikaa koronavirusepidemian iskettyä. Lopulta Kardashianin ja Thompsonin välille syntynyt uusi ystävyys lämpesi jälleen parisuhteeksi, minkä jälkeen he ovat alkaneet suunnittelemaan perheenlisäystä.

Khloe Kardashian on ollut valmis uuteen raskauteen, jota hän on halunnut lähteä yrittämään keinohedelmöityksen avulla. 36-vuotias tähti oli jo aiemmin jäädyttänyt munasolujaan, joita varten Tristan Thompson lahjoitti siemennestettään.

Keinohedelmöitys oli jo edennyt Daily Mail -sivuston mukaan siihen pisteeseen saakka, että munasolut oli hedelmöitetty alkioiksi. Seuraavaa askelta hoidoissa on kuitenkin jouduttu siirtämään koronaviruksen vuoksi. Kaksivuotias True-tytär joutuukin nyt odottamaan pikkuveljeä tai -siskoa hieman pidempään kuin Khloe Kardashian haluaisi.