Shay Mitchellin Atlas-tytär täytti vuoden – nainen julkaisi suloisen koostevideon vauvasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkaunotar Shay Mitchell tunnetaan parhaiten hänen Emily Fields -roolihahmostaan Valehtelevat viettelijät -teinidraamasarjassa. 33-vuotias nainen on nykyään myös äiti saatuaan esikoistyttärensä hänen miehensä Matt Babelin kanssa lokakuussa 2019.

Shay Mitchell piti koko raskautensa ajan aktiivista videoblogia, jota hän päivitti YouTube-kanavallaan. Lapsen syntymän jälkeen nainen halusi kuitenkin keskittyä yhteiseen aikaan vauvan kanssa ja opetella uutta arkea perheenä.

Taannoin tähti palasi videobloginsa pariin Atlas-tyttären täyttäessä yhden vuoden. Nainen muistelee videolla kulunutta vuotta ja esittelee Atlasin eri vaiheita ensimmäisen vuoden aikana. Shay Mitchellin mukaan ensimmäiset kuukaudet äitinä olivat rankimmat, koska kaikki oli uutta ja ulkopuolinen sosiaalisen median kautta tuleva paine ja arvostelu kävivät hyvin raskaaksi.