Drew Barrymore lopetti näyttelemisen – paluun sijaan panostaa lapsiinsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Drew Barrymore tuli kymmeniä vuosia sitten tunnetuksi lapsinäyttelijänä, minkä jälkeen hänen uransa Hollywoodissa lähti kunnolla käyntiin. Nykyään nainen tunnetaan näyttelemisen lisäksi myös kosmetiikka-alan yrittäjänä perustettuaan oman FLOWER Beauty -luonnonkosmetiikkasarjansa. Viime vuoden lopulla Barrymore alkoi kuvaamaan myös omaa keskusteluohjelmaa, mikä on ollut naisen pitkäaikainen haave.

Drew Barrymoren esiintymisestä elokuvista alkaa olla jo monta vuotta aikaa. Nyt 46-vuotias tähti on sanonut suoraan, että hänellä ei tällä hetkellä ole mitään aikeita palata valkokankaalle. Barrymore lopetti näyttelemisen elokuvissa kun hän sai lapsia eikä ainakaan toistaiseksi ole suunnitellut paluuta niiden töiden pariin.

Drew Barrymore lopetti People-sivuston mukaan näyttelemisen halutessaan olla läsnä pienille lapsilleen. Tällä hetkellä kahdeksanvuotias Olive ja kuusivuotias Frankie ovat vielä naisen mielestä niin nuoria, että hän ei haluaisi olla heidän luotaan pidempiä aikoja poissa. Asia voi kuitenkin vielä muuttua joskus kun Frankie ja Olive ovat vanhempia.