Julkkiskokki paljasti – tämä on paras tapa leikata paprikaa

Ruoka · Tim Isokivi

Paprikan pilkkomiseen on olemassa monenlaisia tapoja. Toiset niistä ovat kuitenkin hitaampia kuin toiset, ja voivat tehdä ruoanlaitosta tarpeettoman vaivalloista.

Ming Tsai on lukuisista televisiosarjoistakin tunnettu kokki, jolla on omia ravintoloita eri puolilla Yhdysvaltoja. Viime aikoina hän on tarjoillut ruoanlaittoon liittyviä vinkkejä myös TikTokissa. Tuoreella videollaan Ming Tsai esittelee omien sanojensa mukaan parhaan tavan leikata paprikaa.

Ming aloittaa leikkaamalla irti paprikan ylä- ja alaosan. Tämän jälkeen hän käyttää veistään avatakseen paprikan pöytää vasten kuin rullaten maton auki. Paprikan ollessa auki sen siementen poistaminen ja viipalointi pitkiksi sekä ohuiksi paloiksi onnistuu kuin käden käänteessä.

@chefmingtsai

The best way to break down a bell pepper 🫑 #cooking #chef #food #trick #tip

♬ FEEL THE GROOVE – Queens Road, Fabian Graetz