Lana Del Rey jahtaa videollaan puolialastomia ihmissusinaisia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen Lana Del Rey on laulaja ja lauluntekijä, jonka tunnettuja kappaleita ovat muun muassa Born To Die ja Summertime Sadness. Nainen vieraili juuri Matt Maesonin Hallucinogenics -nimisellä kappaleella, mutta on itse julkaissut viime aikoina melko hitaasti omaa musiikkia. Nyt tähti kuitenkin viimein julkaisi faniensa riemuksi lisää omaa musiikkia.

Lana Del Rey julkaisi uuden Chemtrails Over The Country Club -nimisen singlen, joka sai myös näyttävän musiikkivideon. Omalle tyylilleen uskollinen Lana Del Rey ihastutti videolla ensin klassisen kauniina amerikkalaiskaunottarena, mutta videon loppupuolella tunnelma muuttuu äkillisesti yliluonnolliseksi.

Upean kartanon uima-altaalta nainen siirtyykin metsään, jossa hän kohtaa naispuolisia ihmissusia. Lana Del Rey näyttää johtavan ihmissusilaumaa, joka koostuu näyttävistä puolialastomista naisista. Tähti lupailee uuden albumin ilmestymistä tämän vuoden maaliskuulle.