Näin Ashley Graham pukeutuu viikon aikana – asuvalinnat muuttuivat lapsen saamisen myötä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Ashley Graham sai vuosi sitten esikoisensa hänen aviomiehensä ohjaaja Justin Ervinin kanssa. Nainen on saanut faneiltaan paljon kiitosta siitä miten totuudenmukaisen kuvan hän on antanut sosiaalisessa mediassa äitiyden eri puolista. Nyt Graham esittelee videolla sitä miten hänen pukeutumisensa on muuttunut äitiyden myötä.

Ashley Graham esittelee Vogue-lehden julkaisemalla uudella YouTube-videolla asut, joita hän pitää yllään viikon aikana. Ensimmäisenä 33-vuotias nainen esittelee arkisen asun, johon kuuluu neuletakki ja mustat mukavat housut. Napillinen neuletakki on helppo avata imettäessä, minkä vuoksi tähti onkin pukenut takin alle vain pitsiset imetysliivit.

Ashley Graham esittelee myös näyttävämmät tyylit, jotka kestävät paparazzien kuvaamista ja muotitietoisten ihmisten katseita. Naisen vaatekaapista löytyy niin pitkä kiiltonahkatakki, siisti musta jakku kun vaaleankeltainen näyttävä tekoturkiskin. Graham painottaa isorintaisena naisena sitä miten kauniit, mukavat ja tukevat rintaliivit ovat hänellä lähes jokaisen asun perusta.