Olivia Rodrigo nousi supertähdeksi Drivers License -hitillään – sai ajokortin vasta neljännellä yrityksellä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Olivia Rodrigo on amerikkalainen näyttelijä ja laulaja. Hän on tullut monille nuorille tunnetuksi etenkin Disney+ -palvelussa esitetystä High School Musical -draamasarjasta. Nyt näyttelijästä kuoriutui kertaheitolla myös miljoonien tuntema poptähti kauniin balladin ansiosta.

Olivia Rodrigo julkaisi tammikuussa drivers license -nimisen kappaleen, joka saavutti hyvin nopeasti suuren suosion. Koskettavalla erosta kertovalla kappaleella lauletaan siitä miten juuri ajokortin saanut nuori nainen muistelee menetettyä rakkautta ja ajelee entisen poikaystävänsä kotikulmilla.

Kappale on saanut muutaman kuukauden aikana jo lähes 500 miljoonaa kuuntelua Spotifyssa. Nyt 18-vuotias tähti on kertonut People-sivuston mukaan melko ironisen faktan itsestään. Hän itse onnistui saamaan ajokorttinsa vasta neljännellä yrittämällä. Ensimmäiset kolme yritystä tyssäsivät tähden mukaan tyhmiin virheisiin, mutta neljäs ajokoe meni kuitenkin sulavasti alusta loppuun saakka.