Denise Richards onnitteli teinitytärtään – ja julkaisi 17 vuotta vanhan kansikuvan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä ja malli Denise Richards on tullut monille tunnetuksi elokuvista, saippuasarjoista ja nyt myös yhtenä Beverly Hillsin täydelliset naiset -tähtenä. 50-vuotias Richards meni fitness-alan yrittäjän Aaron Phypersin kanssa naimisiin kolme vuotta sitten.

Denise Richardsilla on hänen entisen miehensä Charlie Sheenin kanssa kaksi tytärtä, Sam ja Lola Rose, joiden lisäksi naisella on yksin adoptoitu tytär Eloise Joni Richards. Nyt naisen esikoinen Sam täytti 17 vuotta, minkä kunniaksi ylpeä äiti julkaisi lapsestaan näyttävän kuvasarjan sosiaalisessa mediassa.

Denise Richards ihmetteli nopeaa ajankulua ja toivotti Samille hyvää syntymäpäivää jakamalla omalla Instagram-kanavallaan kauniista tyttärestään kuvia. Tähti julkaisi myös 17 vuotta vanhan People-lehden kansikuvan, jossa hän poseeraa Charlie Sheenin kanssa tuoreina vanhempina Sam-vauva sylissään.