Halle Berry ikävöi punaiselle matolle – pukeutui parhaimpiinsa kotona

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Halle Berry tunnetaan useista nimekkäistä elokuvista, joista etenkin naisen roolit Kissanaisena ja Bond-tyttönä muistetaan erityisen hyvin. Nainen on perustanut myös oman Respin-nimisen kanavan, jolla tähti jakaa tietoa ravinnosta, liikunnasta ja henkisestä sekä fyysisestä hyvinvoinnista.

Nyt Halle Berry julkaisi terveyteen ja liikuntaan liittyvästä sisällöstä poiketen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän on pukeutunut upeaan iltapukuun. Halle Berryn yllä nähdään musta kaksiosainen puku, johon kuuluu runsas tyllihame ja läpikuultava pitkähihainen yläosa, joka on koristeltu valkoisilla perhosilla.

Kuvassa nähtävä iltapuku on osa Christian Sirianon tulevaa syysmallistoa. ”Etsin tässä omaa hetkeäni punaisella matolla”, 54-vuotias tähti kommentoi kuvia, joissa hän poseeraa kameralle upeassa puutarhassa. Nainen julkaisi myös näyttävän videon, jossa nähdään miten kaunis puku liikkuu kun Halle Berry kävelee pitkin käytävää.