Katy Perryn stalkkeri etsintäkuulutettiin – ei saapunut oikeuteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Katy Perry joutui taannoin pelottavaan tilanteeseen stalkkerin vuoksi. Tähteä internetissä pitkään vainonnut ja hänen kihlattuaankin, Orlando Bloomia uhkaillut mies tunkeutui lopulta hänen kotiinsa.

Kun William Edward Terryn oli määrä astua oikeuden eteen luvattomasta tunkeutumisesta Katy Perryn kotiin, häntä ei kuitenkaan nähty oikeudessa. Terrystä tehtiin sittemmin pidätysmääräys, jotta mies saadaan oikeuden eteen vastaamaan syytteisiinsä.

38-vuotias William Terry ehti kuukausien ajan jakaa sosiaalisessa mediassa Katy Perryä ja hänen perhettään koskevia uhkaavia viestejä. Hän oli mukaan muun muassa kertonut haluavansa katkaista Bloomin niskan, toivonut näyttelijän lapsen ja ex-vaimon Miranda Kerrin kuolevan koronavirukseen ja kirjoittanut graafisia seksifantasioita Perrystä. Terrylle langetettiin pian tähden kotiin murtautumisen jälkeen väliaikainen lähestymiskielto.