Ruma ankanpoikanen? Tämä biksukaunotar on nykyisin kaikkea muuta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen supermalli Lais Ribeiro joutui teini-ikäisenä kokemaan kuinka häntä haukuttiin rumaksi ja kurvittomaksi. Lapsena kiusattu kaunotar tunnetaan nykyisin Victoria’s Secretin enkelinä, joka on poseerannut muun muassa Chanelin, Louis Vuittonin ja Marc Jacobsin mallina.

Mallikaunotar on useasti osoittanut vääräksi lapsuutensa kiusaajien väitteet, sillä hän on tehnyt jo pitkään menestyksekästä malliuraa. Nyt hän on saavuttanut jälleen genrensä tärkeimmän virstanpylvään, eli poseerauksen Sports Illustrated -lehden maailmankuulusta uimapukunumerossa. Hän nimittäin poseeraa lehden tämän vuoden numeron sivuilla.

Lais Ribeiroa haukuttiin lapsena kotikaupungissaan rumaksi ankanpoikaseksi. Malliuralle hän päätyi 18-vuotiaana, kun ystävä sai ylipuhuttua hänet mallicastingiin. Paikalliset mallitoimistot eivät hyväksyneet Laisia, koska hän ei ollut tarpeeksi kurvikas. Lopulta hän matkusti New Yorkiin, ja matka muutti hänen elämänsä. Lais Ribeiro otti avioeron ja jätti samalla miehensä ja lapsensa kotikaupunkiinsa ryhtyäkseen supermalliksi. Viime kesänä Laisin poikaystävä kosi häntä viime kesänä Burning Man -tapahtumassa.