Työntekijä kuvattiin kylpemässä maidossa – video johti meijerin sulkemiseen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Viraalina viime aikoina verkossa levinnyt video on johtanut kokonaisen maitotuotteiden tuotantolaitoksen sulkemiseen. Turkissa kuvatulla videolla meijerin työntekijä näyttää kylpevän maidossa.

Alun perin TikTokissa jaetulla videolla Ugur Turgut -niminen mies istuu maidolla täytetyssä altaassa kuin kyseessä olisi kypyamme. Tempaus oli kuvattu tehtaan huoneessa, jossa maitoa prosessoidaan myyntiä varten. Viraalina levinnyt video johti nopeasti viranomaistutkintaan.

Viranomaiset ovat sittemmin sulkeneet tehtaan väliaikaisesti mahdollisen terveysriskin vuoksi. Meijerissä käytettyjä laitteita on myös takavarikoitu tarkempia tutkimuksia varten. Maitoaltaassa kylpenyt Ugur Turgut on puolestaan Ladbible-sivuston mukaan sittemmin pidätetty.