Gigi Hadid esitteli uuden tyylinsä – ihastuttaa punaisissa hiuksissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Gigi Hadid ja poptähti Zayn Malik saivat viisi kuukautta sitten esikoisensa kun heidän perheeseensä syntyi syyskuun lopulla pieni tyttövauva. Taannoin onnellinen pariskunta paljasti antaneensa tyttärelleen nimeksi Khai, joka tarkoittaa valittua, kuninkaallista ja aatelista.

Gigi Hadid palasi töihin jo 12 viikkoa synnyttämisen jälkeen. Mallikaunotar julkaisi viikko sitten kuvia Versacen muotinäytöksestä, jossa Hadidilla näytti olevan punertavat hiukset. Moni luuli hiustyyliä peruukiksi, mutta nyt nainen on paljastanut värjänneensä oikeasti omat pitkät vaaleat kutrinsa punertavalla sävyllä.

Gigi Hadidin seuraajat tuntuvat ihastuneen naisen uuteen hiustyyliin. Tähden hiukset näyttävät melko luonnollisella tavalla punertavilta. Sinisten silmien ja vaalean ihon kanssa uusi hiustyyli saa naisen vaikuttamaan aidolta punapäältä, jolta puuttuu kuvissa vain pisamat.