Selena Gomez harkitsee musiikkiuran lopettamista – seuraava levy voi olla viimeinen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Selena Gomez tunnetaan julkisuudessa sekä näyttelijänä että lukuisia menestyksekkäitä levyjä julkaisseena poptähtenä. Nyt 28-vuotias tähti on kuitenkin vihjannut saattavansa lopettaa musiikkiuransa kokonaan. Hän kuitenkin aikoo antaa sille vielä yhden mahdollisuuden.

– Musiikin tekemisen parissa jatkaminen on haastavaa, jos ihmiset eivät välttämättä ota sinua tosissaan. Joinakin hetkinä mietin: Mikä tämän pointti on? Miksi jatkan tämän tekemistä? Lose You to Love You oli paras julkaisemani kappale, eikä sekään ollut joillekin tarpeeksi, Selena Gomez avautui Voguen haastattelussa.

– On paljon musiikistani nauttivia ihmisiä. Olen siitä kiitollinen ja jatkan sen parissa heidän takiaan. Luulen kuitenkin seuraavan albumini olevan erilainen. Haluan antaa musiikille vielä yhden mahdollisuuden ennen kuin ehkä vetäydyn eläkkeelle sen parista, tähti jatkoi.

Musiikin sijaan Selena Gomez kertoo haluavansa keskittyä elokuvien ja sarjojen tuottamiseen. Edelleen Disneyn lapsitähden maineen varjostama tähti haluaisi myös antaa näyttelijänuralleen todellisen mahdollisuuden. Gomez nähdään tänä vuonna Only Murders in the Building -sarjassa, minkä lisäksi hän on tuottanut muun muassa Netflixin 13 syytä -sarjaa.