Tässä ovat uudet Tehotytöt – suosikkisarjan tähdet paljastettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositusta Powerpuff Girls, eli Tehotytöt -animaatiosarjasta on työn alla uusi näytelty versio. Tulevassa sarjassa seurataan entisten lapsisupersankareiden edesottamuksia parikymppisinä aikuisina. Nyt sarjan tähdet on paljastettu.

Aikuisten Tehotyttöjen rooleissa nähdään Blossomia esittävä Chloe Bennet, Bubblesia esittävä Dove Cameron ja Buttercupia esittävä Yana Perrault. Sekä Bennet että Cameron on nähty yhdessä Marvelin Agents of S.H.I.E.L.D. -sarjassa. Perrault on puolestaan tullut tunnetuksi Broadway-lavoilta, kuten Alanis Morrissette -musikaalista Jagged Little Pill.

The Powerpuff Girls -sarjan yhtenä tuottajana ja käsikirjoittajana toimii Diablo Cody -joka palkittiin Oscar-palkinnolla Juno-elokuvan käsikirjoituksesta. Toistaiseksi tiedossa ei ole, koska sarjaa tullaan näkemään televisioruuduilla. Alkuperäistä Tehotytöt-animaatiosarjaa esitettiin Yhdysvalloissa vuosina 1998-2005.