Kaaharin selitys poliisille: ”Ajoin yhtä kovaa kuin biisissä räpättiin”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridassa valtatiellä lähes 195 kilometriä tunnissa ajanut Richard Lee Ortecho on syyttänyt ylinopeudestaan Ciento Veinte -nimistä räpkappaletta. Poliisit pysäyttivät 21-vuotiaan kuljettajan Vero Beachilla. Alueen nopeusrajoitus on 80 km/h.

Välillä miehen nopeus oli mennyt yli 200 km/h. Poliisit pysäyttivät miehen kuljettaman Volkswagen-henkilöauton ja kysyivät syytä törkeälle ylinopeudelle. Hänen vauhtinsa oli keskimääri 120 mailia tunnissa. Nopeus ei valikoitunut sattumalta.

– Anteeksi, en tiennyt holtittoman ajon olevan laitonta. Kuuntelin Ciento Veinte -kappaletta, jossa lauletaan numerosta 120. Halusin, että nopeuteni on sama mistä laulussa räpätään, Ortecho kertoi poliiseille The Smoking Gunin mukaan.