Kourtney Kardashian luotti kasvonsa siskonsa käsiin – tällaiseksi Kylie Jenner hänet meikkasi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja kosmetiikkamiljonääri Kylie Jenner pitää omaa YouTube-kanavaa, jolla nähdään usein ruoanlaittovideoita ja meikkaamiseen liittyviä videoita. Naisen vieraana on hänen ystäviensä lisäksi käyneet lähes kaikki naisen siskot, ja tällä kerralla kameran eteen pääsi Kourtney Kardashian.

Kourtney Kardashian on perheen siskoksista vanhin ja Kylie Jenner nuorin. Tähtien meikkaustyylit eroavat varmasti paljonkin toisistaan, mutta tällä kertaa 41-vuotias Kourtney luotti 23-vuotiaan Kylien taitoihin ja antoi siskonsa meikata hänet. Kylie käytti meikkaamisessa tietenkin vain oman tuotesarjansa kosmetiikkaa.

Kourtney Kardashian kertoo innostuneensa meikkaamisesta 90-luvulla tutkiessaan äitinsä hienoja ja kalliita meikkejä. Nykyään Kardashian suosii luonnonkosmetiikkaa omissa tuotevalinnoissaan ja meikkaa itse niin, että lopputuloskin näyttää luonnollisemmalta.