Maisa Torppa meikittömänä somekuvassa: ”Rinnat on aivan jättimäiset”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosi sitten Mikko-nimisen rakkaansa kanss avioitunut suomalainen julkkis, malli ja lentoemäntä Maisa Torppa haki äskettäin avioeroa. Pariskunta toimitti avioerohakemuksen yhdessä Itä-Uudenmaan käräjäoikeuteen 23. helmikuuta, mutta tuolloin hakemus peruttiin nopeasti. Torpan värikkäitä ihmissuhteita on saanut ihmetellä viime aikoina enemmänkin.

Parhaillaan raskaana oleva Maista Torppa kertoo kuulumisistaan aktiivisesti sosiaalisessa mediassa. Nyt hän poseeraa tuoreessa kuvassaan ilman meikkiä ja avautuu raskausajan tuntemuksistaan. Hän kertoo kuvansa yhteydessä miten naama kukkii kuin kukkapenkki, selluliitin määrä on kolminkertaistunut ja tekee mieli olla koko ajan alasti, koska vaatteet puristavat.

Siinä ei ole kuitenkaan vielä kaikki, sillä Torpan mukaan hänellä on koko ajan nälkä ja rinnat ovat paisuneet jättimäisiksi, eivätkä mahdu mihinkään. Muutkin paikat ovat julkkiskaunottaren mukaan turvoksissa, eikä esimerkiksi sormus mahdu sormeen. Kaikesta tästä huolimatta Torppa elää mielestään parasta aikaansa.