Realitytähden piti laihtua – vaaka näyttikin yli 300 kiloa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sairaalloisen lihava Tammy Slaton tähdittää huomattavasti pienikokoisemman, mutta kuitenkin reilusti ylipainoisen Amy-siskonsa kanssa TLC-televisiokanavalla nähtävää 100-lb Sisters -sarjaa. Tammyn laihdutuskuuri on lipsunut.

Lääkäri määräsi aiemmin, että mikäli Tammy haluaa lihavuusleikkaukseen, tulee hänen laihduttaa reilusti painoa omin voimin. Äsken suoritetussa punnituksessa käy ilmi, että lääkärin määräämä 45 kilon laihdutus ei ole onnistunut. Päinvastoin.

Vaaka näyttää nyt 302 kiloa. Tammy on lihonut edellisestä kerrasta 9,5 kiloa. Lääkäri Eric Smithin ilme kertoo kaiken ja hän on silminnähden pettynyt potilaansa sitoutumiseen. Myös Tammyn veli Chris on äimistynyt, eikö hänen siskonsa edes yritä laihduttaa. Tammy tarvitsee todennäköisesti psykologia, jotta syömiseen johtavat ongelmat lähtevät purkaantumaan.

– En tiedä, kuinka pystyn lopettamaan syömisen, Tammy itkee epätoivoisena ruokariippuvuudestaan.

Nyt hän on kuitenkin myöntänyt olevansa ruoasta riippuvainen ja turvautuvansa masennuksessa ylenpalttiseen ahmimiseen. Mielenterveyden parantuessa hänen kehonsakin tulee varmasti voimaan paremmin. Hän pääsee lihavuusleikkaukseen heti, kun painoa on pudotettu tarpeeksi ja Tammy osoittaa psytyvänsä kontrolloimaan syömistään.