Hurja läheltä piti -tilanne – työntekijä pelastui viime hetkellä rekan alta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viraalina levinneellä venäläisvideolla todistetaan veret seisauttavaa hetkeä. Siinä kaksi miestä on vaarassa kokea kohtalonsa heitä kohti liikkuvan valtavan kuorma-auton ansiosta.

Moskovassa kuvatulla videolla kuorma-auto liikkuu itsestään taaksepäin jarruvian vuoksi. Tilannetta todistanut työntekijä rientää kohti läheistä koppia, jossa porttia vartioiva mies on istumassa autuaan tietämättömänä uhkaavasta vaarasta.

Työntekijä onnistuu varoittamaan portinvartijaa viime tipassa. He juoksevat ulos kopista juuri ennen kuin itsestään perääntyvä kuorma-auto osuu siihen. Onnettomuus olisi todennäköisesti ollut työntekijöille hengenvaarallinen, sillä kopista ei jää juuri mitään jäljelle törmäyksen seurauksena.