Kourtney Kardashian herutteli uima-altaalla – nautiskeli täysin rinnoin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja Poosh-hyvinvointisivuston luoja Kourtney Kardashian päätti taannoin esitellä sosiaalisessa mediassa 113 miljoonalle seuraajalleen uusia alusvaatteitaan. Kardashian osallistui Dolce & Gabbana -merkin virtuaaliseen muotinäytökseen, josta hän oli valinnut ylleen näyttävän mustan alusasusetin.

Tällä kerralla Kourtney Kardashian poseerasi tuoreissa kuvissaan uima-altaan edustalla kimaltelevissa narubikineissä. Ilmeisesti tuore poikaystävä ainakin piti näkemästään, koska Travis Barker näyttää kommentoineen seksikkäitä bikinikuvia hymyilevällä emojilla, jolla on sydämet silmien paikalla.

41-vuotias Kourtney Kardashian on parin kuukauden ajan tapaillut Blink-182 -yhtyeestä tunnetuksi tullutta 45-vuotiasta rumpalia Travis Barkeria. Pariskunta teki pari viikkoa sitten suhteestaan Instagramissa virallista julkaisemalla kuvan, jossa he pitivät toisiaan käsistään kiinni.