Nicole Kidman rasvaa videolla siskonsa kantapäät – paljasti myös syyn

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Nicole Kidman on monista suurista elokuvarooleista tunnettu. Viime aikoina Kidman on myös näytellyt HBO-kanavan esittämissä draamasarjoissa kuten Big Little Lies, joka sai paljon tunnustusta kahden tuotantokauden jälkeen.

Tällä kerralla supertähti nähdään kuitenkin hieman arkisemmissa puuhissa. 53-vuotias Nicole Kidman julkaisi Instagram-kanavallaan hauskan videon, jossa hän esiintyy siskonsa kanssa. Videolla Kidman on polvistuneena sängyn reunalla istuvan siskonsa edessä ja antaa siskolleen jalkahieronnan.

Huvittavalla videolla Nicole Kidman esittelee käyttämäänsä jalkavoidetta ja levittää sitä huolellisesti siskonsa jalkateriin, varpaisiin ja kantapäihin. ”Tekeekö kukaan muu tälläistä siskolleen”, tähti utelee kuvatekstissään. Tällä tavalla Nicole Kidman ansaitsee omien sanojensa mukaan siskopisteitä.

https://www.instagram.com/p/CMc8mt_pnav/