Maastopyöräilijän huikea kosinta videolle – esitti onnettomuuden uhria

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joillekin ihmisille kumppanin käden pyytäminen kynttiläillallisen aikana ei riitä, vaan kosiminen täytyy suorittaa näyttävämmällä ja yllättävämmällä tavalla. Taannoin maastopyöräilijä Bienvenido Aguado kosi tyttöystäväänsä lajilleen sopivan adrenaliinintäytteisin keinoin.

GoPron julakisemalla tuoreella videolla seurataan Bienvenido Aguadon näyttävää ajoa hänen kypäräkameransa kuvaamana. Video olisi todennäköisesti levinnyt viraalina jo sellaisenaan, mutta toisen hyppyrin jäkkeen seuraa yllättävä käänne. Aguado pysähtyy ja esittää kaatuneensa vaarallisesti.

Aguadon tyttöystävä rientää paikalle, jolloin totuus onnettomuudesta selviää hänelle. Pyöräilijä ottaa esiin sormuksen ja kosii häntä sillä. Tyttöystävän traagiseksi luulema hetki muuttuu käden käänteessä romanttiseksi.