Megan Thee Stallion esitteli 200 000 dollarin timanttisormuksia – muodostavat alatyylisen viestin vihaajille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hot Girl Summer -hitistä tunnetulla räppäri Megan Thee Stallionilla on monien muiden hiphop-tähtien tavoin mieltymys arvokkaisiin koruihin. Niistä tuoreimmat toimivat samalla kärkkäänä viestinä Cardi B:n W.A.P. -hitilläkin taannoin vierailleen tähden vihaajille.

Megan Thee Stallion esitteli Instagram-videollaan timantein koristeltuja sormuksiaan. Yhteensä 200 000 dollaria maksaneet sormukset muodostavat hänen sormiinsa viestin ”fuck you”, eli haista v*ttu. Tähti paljasti tekstin olleen kohdistettu hänen rakkaille vihaajilleen.

Page Six -sivuston mukaan soruksen suunnitteli monille kuuluisuuksille koruja luonut Elliot Eliantte. Sormukset on koristeltu 18 karaatin luonnollisin timantein. Jalokivivalmistajan tiedottajan mukaan Megan Thee Stallionilla oli viesti jonka hän halusi lähettää maailmalle, ja tähti päätti tehdä sen timanttisten sormusten muodossa.