Taylor Swift teki Grammy-historiaa – voitti parhaan albumin palkinnon kolmannen kerran

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taylor Swift julkaisi faniensa yllätykseksi uuden Folklore-nimeä kantavan albuminsa viime vuoden elokuussa. Myöhemmin 16 kappaletta sisältävästä albumista julkaistiin myös pidempi deluxe-versio, jossa oli mukana yksi bonusraita, the lakes -niminen kappale. Nyt tähti voitti albumillaan monien himoitseman Grammy-palkinnon ja teki samalla historiaa.

Taylor Swift voitti Folklore-albumillaan Album of the Year -palkinnon Grammy-gaalassa. Nainen teki samalla historiaa, koska hän on People-sivuston mukaan ensimmäinen naisartisti, joka on voittanut kyseisen palkinnon kolmella eri albumilla. Kiitospuheessaan Swift antoi paljon kunniaa poikaystävälleen Joe Alwynille, jonka kanssa nainen on seurustellut neljä vuotta.

Taylor Swift teki taannoin historiaa myös 2020 MTV Video Music Awards -gaalassa voittamalla parhaan musiikkivideon ohjauksen palkinnon The Man -musiikkivideosta. 30-vuotias Taylor Swift on ensimmäinen naispuolinen sooloartisti, joka on koskaan kyseisen palkinnon vastaanottanut.