Temptation Islandin Mika avautui: ”Pitäisikö pakata kamat ja lähteä…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiossa ja verkossa on parhaillaan nähtävissä Temptation Island Suomi -ohjelman tuotantokausi, jossa ollaan Thaimaan sijaan koronapandemian takia Levin maisemissa. Kausi ei ole tarjonnut aivan totutulla tavalla viihdettä, mutta hetkensä tälläkin kaudella on ollut. Eräs tuotantokauden pareista ovat Mirkku ja Mika.

Mika tuli jo heti ensimmäisinä päivinä erityisen läheiseksi kaudella sinkkuna mukana olevan Peppiinan kanssa, ja nyt Mika itsekin jo myöntää heidän välillään olevan poikkeuksellista kemiaa. Mika nimittäin kertoi lopulta, että hänen on helpompi avautua Peppiinalle kuin omalle tyttöystävälleen.

– Varmaan kemiat kohtaavat paremmin. Mietin, että pitäiskö pakata kamat ja lähteä vittuun, Mika totesi vakavana.

Nokialaiset Mirkku ja Mika ovat seurustelleet puolen vuoden ajan ennen Temptation Islandin kuvauksia. Heidän parisuhteessaan Mirkku on erittäin mustasukkainen, ja suhteellisen tuore pari lähtee viettelysten saarelle katsomaan onko Mika luottamuksen arvoinen. Mikalla on mennossa ensimmäinen vakavampi parisuhde.