Andy McCoyn kauppareissu oikeuteen – pahoinpitely, huumeita ja kirves

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Legendaarinen rock-kitaristi Andy McCoy on ollut mukana erikoisessa välikohtauksessa, jota on puitu hiljattain Helsingin käräjäoikeudessa. Muusikon kauppareissu muuttui väkivaltatilanteeksi, josta annettiin kolme pahoinpitelytuomiota osallisille.

Ady McCoy, eli Antti Hulkko, oli ollut ystävänsä kanssa joulukuun alkupuolella Iso Roobertinkadun Alepassa Helsingissä. Paikalla oli kaksi muuta miestä, jotka turhautuivat kassajonossa kitaristin ja kaverin hidasteluun. Suukopu äityi tappeluksi.

Samassa yhteydessä muusikon ystävä otti puukon esiin ja hänen hihastaan putosi kirves lattialle. Riidan toisena osapuolena olleet miehet istuivat Andy McCoyn ja hänen ystävänsä päälle heidät taltuttaakseen. Kaikki muut saivat tilanteesta ehdollista vankeusrangaistusta paitsi Andy McCoy. Häntä odottaa oma oikeuskäsittely samassa yhteydessä todetusta huumausainerikoksesta.