Ashley Graham poseerasi suihkussa – kuvattiin kylpyammeessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar Ashley Graham jakaa rehellisesti sosiaalisessa mediassa kuvia hänen äitiydestään ja arjestaan, mistä nainen onkin saanut paljon seuraajiltaan viime aikoina kiitosta. Tällä hetkellä tähden Instagram-kanavaa seuraa jo yli 12 miljoonaa ihmistä, jotka ovat selvästi jääneet koukkuun Grahamin pirskahtelevaan luonteeseen ja suorapuheisuuteen upeista kuvista puhumattakaan.

Tällä kerralla Ashley Graham julkaisi itsestään näyttävän kuvasarjan, jossa hän poseeraa vaaleanruskeat alusvaatteet yllään kylpyammeessa. Tähti esittelee itsevarmana kuuluisia kurvejaan kameralle ja hymyilee valloittavasti. Moni on myös huomannut tähden ajellut kainalokarvat, joiden nainen antoi aiemmin kasvaa pitkiksi koska ei jaksanut murehtia niistä.

33-vuotias yksivuotiaan Isaac-pojan äiti on saanut paljon ylistäviä kommentteja kuviinsa. Osa kommentoijista on ollut erityisen mielissään siitä, että he pääsevät näkemään sosiaalisessa mediassa itsevarmasti poseeraavan naisen, jolla on samanlainen kurvikas vartalo kuin heilläkin.