Demi Rosen someposeeraus saa sukat pyörimään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose nähdään usein todella seksikkäissä kuvissa, joita nainen itse jakaa sosiaalisessa mediassa. Tällä kerralla nainen esitteli näyttävää vartaloaan kuviollisissa bikineissä luonnon helmassa.

Demi Rose julkaisi Instagram-kanavallaan hänen 16,1 miljoonan seuraajansa silmien iloksi kaksi seksikästä kuvaa, joissa hän esitteli uusia Pretty Little Things -verkkokaupasta saamiaan tuotteita. Tähden yllä nähdään upea rantavaate ja vihreät bikinit, jotka korostavat kauniisti nuoren naisen kurvikasta vartaloa.

Demi Rose on yksi niistä harvoista, jotka ovat onnistuneet tekemään itselleen Instagram-tähteydestä uran. Instagram-mallina 25-vuotias kaunotar pääsee elämään ylellistä elämää ympäri maailmaa. Nainen on pitänyt seuraajaansa myös sosiaalisessa mediassa ajan tasalla upeista lomakohteista, joissa hän on päässyt vierailemaan koronapandemiasta huolimatta. Tähti on ollut viime aikoina muun muassa Ibizalla ja Afrikassa.