Pariskunnan kauhunhetket – auto kolaroi ja roikkui sillalta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Auto-onnettomuuden jäljiltä veret seisauttavaan tilanteeseen joutunut pariskunta on pelastunut kuin ihmeen kaupalla. Yhdysvaltojen Idahossa tapahtuneessa onnettomuudessa auto jäi roikkumaan sillalta kymmenien metrien korkeuteen. Pelastustoimista otetut kuvat ja videot levisivät nopeasti sosiaalisessa mediassa.

Avolava-autossaan matkustanut pariskunta oli ajamassa moottoritiellä Malad Gorgessa, kun heidän ajoneuvonsa törmäsi läheiseen kaiteeseen. Kaiteen läpäissyt auto roikkui noin 30 metrin korkeudessa alapuolella avautuvasta rotkosta. Paikalle hälytetyt viranomaiset kiinnittivät onnettomuusautoon ensin ketjut, joilla pyrittiin pitämään huoli ettei se putoaisi alas.

Pelastushenkilöt laskeutuivat köysien avulla kiinnittämään autossa olevaan pariskuntaan pelastusvaljaat. Heidän lisäkseen myös autossa olleet kaksi koiraa onnistuttiin pelastamaan. Idahon osavaltion poliisin tiedottaja kuvailee tilannetta ABC News -uutissivustolle järkyttäväksi ja pelastustoimia sankarillisiksi.

 

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.