Pasha Pozdnyakova ulkoilutti poveaan auringossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohukaunotar Pasha Pozdnyakova on kansainvälisesti yksi maamme seuratuimmista sosiaalisen median tähdistä, sillä hänellä on somekanavissa jo yli 1,1 miljoona seuraajaa. Pashan kuvat kertovat mistä valtava somesuosio johtuu. Nyt kesäisissä merkeissä.

Tällä kertaa kohukaunotar on käväissyt ulkoiluttamassa poveaan keväisessä kelissä, kun aurinko pilkahti esiin. Hän oli pukeutunut harmaaseen asuun ja mustaan takkiin, joka säätilan ansiosta oli mahdollista riisua.

Pasha Pozdnyakova tekee nykyisin bisnestä myymällä kuvia ja videoita kuukausimaksulla. Patreon-palvelussa Pasha ei julkaise seksuaalista sisältöä, ainoastaan poseerauksia asiakkaiden toiveiden mukaan. Taannoin Pasha avautui itsetunto-ongelmistaan ja kehostaan. Hän lausui viisaita sanoja siitä miten ihmisen elämä muuttuu, kun hän lakkaa selittelemästä itseään muille ja ryhtyy tekemään juuri sitä mitä haluaa.