Ellie Goulding häpeää Wikipedia-kuvaansa: ”Voisiko joku nero vaihtaa?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Ellie Goulding paljasti kaikkien yllätykseksi Voguen haastattelussa odottavansa esikoistaan aviomiehensä Caspar Joplingin kanssa. 34-vuotias tähti oli tällöin jo kahdeksannella kuulla raskaana, joten raskaus on nyt edennyt jo viimeisille viikoille saakka.

Ellie Goulding on ollut koronavuoden aikana paljon kotona ja kuntoilun lisäksi ilmeisesti viettänyt aikaansa omaan nimeään Google-hakukoneella etsien. Tähteä näyttää harmittavan se millainen kuva hänestä on valittu omalle Wikipedia-sivustolle suurimmaksi kuvaksi eikä hän itse pääse vaihtamaan kuvaa.

– Kuka ikinä onkaan se nörtti, joka ei anna kenenkään muun koskaan muokata minun Wikipedia-sivustoani, niin voisitko edes vaihtaa sen pääkuvan kiitos, Ellie Goulding pyysi Instagram-tarinassaan.

Ellie Goulding, Instagram