Haju paljasti huumeviljelmän Tampereella – poliisikoiran nenä auttoi paikantamisessa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ei ole harvinaista, että toisinaan kerrostalon rappukäytävään leijailee jostain asunnosta vieno kannabiksen tuoksu. Suomessa haju herättää edelleen epäilyksiä ja tällöin kansalaiset ottavat herkästi yhteyttä poliisiin.

Sisä-Suomen poliisilaitokselta kerrotaan, että poliisit olivat saaneet vihjeen kannabiksen voimakkaasta hajusta Tampereen Multisillassa sijaitsevassa kerrostalossa. Poliisi meni paikalle tarkastamaan asiaa 8. maaliskuuta kello 14:30. Yhden kerrostaloasunnon ovi oli ollut auki.

– Hajun paikallistettiin tulevan kyseisestä asunnosta poliisilla mukana olleen erikoiskoulutetun koiran avulla, poliisi paljastaa.

Asunnossa oli paikalla kaksi henkilöä. Asunnosta löytyi lämpövuorattu teltta, jossa oli kuivumassa kannabiskasvin oksia. Asunnosta takavarikoitiin kannabiskasvin kukintoa ja kasvattamiseen liittyviä välineitä. Asunnon haltijan epäillään syyllistyneen törkeään huumausainerikokseen.