Ilotulitteet aiheuttivat asunnossa valtavan räjähdyksen – tallentui videolle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Videolle ikuistetussa onnettomuudessa ilotulitteet ovat päätyneet aiheuttamaan iron sijaan tragedian. Kalifornian Ontariossa todistettiin rajua tilannetta, jossa paikalliseen kotiin varastoidut ilotulitteet räjähtivät tuhoisasti

Viranomaisten mukaan räjähdys aiheutui isosta määrästä tavallisten kuluttajien saatavilla olevia ilotulitteita. Onnettomuus vaati kaksi kuolonuhria ja aiheutti aineellisia vahinkoja tulipalojen sekä särkyneiden ikkunoiden muodossa. Lisäksi lähialueen kodit evakuoitiin.

Räjähdeasiantuntijat ovat sittemmin keränneet onnettomuuspaikalta pois räjähtämättömät ilotulitteet. NBC-uutissivuston mukaan onnettomuuden syyt ovat toistaiseksi epäselvät. Räjähdys ikuistui videoksi, joka levisi nopeasti sosiaalisessa mediassa.