Joy Corrigan varasti huomion rantabulevardilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Sports Illustrated -lehden vuosittainen uimapukunumero on bikinimallien tärkein julkaisu maailmassa, ja sen sivuilta taannoin tunnetuksi tullut Joy Corrigan on viime aikoina saanut lisää jalansijaa mallimaailmasta. Hänen uransa on parhaillaan kovassa nousukiidossa, ja se näkyy myös sosiaalisen median suosiossa.

Tällä kertaa Joy poseeraa kameralle lähdettyään rullaluistelemaan rantabulevardille uimapuvussa. Hänen asuvalintansa varmisti sen, ettei hänen poseeraamisensa jäänyt varmasti keneltään huomaamatta. Kuvansa yhteydessä Corrigan kyselee onko hienoa, että kevät on jo lähellä.

Joy Corrigan aloitti malliuransa jo 14-vuotiaana teinityttönä, kun häntä pyydettiin kauppakeskuksessa osallistumaan paikalliseen muotinäytökseen. Siitä sai alkunsa ura, joka vie kaunotarta kohti nyt mallimaailman parasta A-sarjaa. Sports Illustrated vuoden 2016 uimapukunumerossa poseeraaminen on yksi alan suurimmista meriiteistä koko maailmassa.