Kylie ja Kendall Jenner juopottelivat videolla – sekoilua, paljastuksia ja studion rikkomista

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jenner toimii muotisuunnittelijana, tyyli-ikonina, televisiotähtenä, yrittäjänä ja Kylie Cosmetics -yrityksen perustajana ja toimitusjohtajana. Hän on perustanut myös oman YouTube-kanavan, jolle julkaistuilla videoilla hän esiintyy yleensä parhaiden ystäviensä, tyttärensä tai siskojensa kanssa.

Kylie Cosmetics -kanavan uudella videolla nähdään Kylie Jenner isosiskonsa Kendallin kanssa. Videolla naiset meikkaavat arvatenkin Kylie Cosmetics -sarjan tuotteilla ja muuttavat kevyet päivämeikkinsä näyttävämmiksi iltameikeiksi.

Hauskan kulman videoon tuo se, että siskokset juovat Kendallin juuri lanseeraamaa 818-tequilaa samalla kun he meikkaavat. Viidennen shotin jälkeen tähtien kaunistautumisesta ei tosin ole tulla mitään kun naiset nauravat vedet silmissä ja sotkevat luomiväreillään.