Love Island Suomi tulee taas – lapsettomat sinkut voivat hakea mukaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sinkut yhden villan suojiin vievä realityohjelma Love Island Suomi palaa kolmannen kauden myötä MTV:lle ensi syksynä. Haku ohjelmaan on alkanut. Tuleva kausi tehdään koronatilanne huomioiden.

Ohjelman vastaava tuottaja Eevamaria Vassinen MTV:ltä lupaa niitä elementtejä, joihin Love Island Suomen ensimmäisillä kausilla katsojat ihastuivat: hauskanpitoa, herkkiä hetkiä, rehellisiä tunteita ja avoimia keskusteluja. Kansainväliseksi ilmiöksi noussut Love Island on rantautunut Britanniasta Australiaan, Yhdysvaltoihin, Saksaan, Tanskaan, Ruotsiin ja Norjaan. Tänä vuonna sarjaa tehdään 13 eri maassa.

– Rakkauden saaren seikkailut ovat osallistujille myös paljon kaivattu irtiotto raskaasta koronavuodesta peleineen, bileineen, ystävystymisineen ja toivottavasti myös onnekkaimmille mahdollisuus ihastumiseen ja rakastumiseen, Vassinen sanoo.